Dečija janija od spanaća sa heljdom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77183
20/02/2017
"Brižno za najmlađe - pripremite ovu zdravu janiju bez glutena i sa fantastičnim ukusom "
Priprema10 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno60 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano375
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo šargarepu i paškanat, operemo ih i iseckamo na sitno. Oljuštimo i operemo luk. Iseckamo i njega na sitno i u manju šerpu stavimo povrće da vri na umerenoj vatri.

Kad provri, dodajemo i heljdu. Promešamo s vremena na vreme i pazimo da ne zagori. Kuvamo 40 minuta, ili dok heljda ne bude gotova.

Kad je gotova, dodajemo blanširani spanać iseckan na sitno.

Dodajemo so, beli luk i paradajz pire. Kuvamo još 5 do 10 minuta i sklonimo s ringle.

Po želji jelo može da se pasira. Jelo je pogodno za bebe starije od 8 meseci.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar