Krompir pire, kobasice i masline u đuvečari

Sonja StanulovaSonja StanulovaGlavni urednik250113
21/02/2017
"Ukusna večera može se pripremiti i za 15 minuta, pogledajte, probajte i podelite!"
Priprema30 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano515
  • Pregledi tokom meseca16
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte krompir u slanoj vodi. Oljuštite ga i usitnite presom.

Dodajte maslac, pavlaku, začine po ukusu i promešajte. U pire dodajte i naseckane masline, kobasicu i peršun.

Dobro promešajte i sipajte smesu u đuvečare do polovine.

Promešajte sir i ljutenicu i stavite preko pirea. Prekrijte preostalim pireom.

Napravite udubljenja u pireu i u svako udubljenje slomite po jedno jaje.

Pecite na 200 stepeni oko 15 minuta.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar