Način pripreme
Polovinu mleka ugrevamo, dodajemo šećer i mešamo dok se ne rastvori, nakon čega sipamo i preostalo mleko. Smesa treba da bude topla, ali ne vrela. Dodaje se kvasac, dobro se promeša i ostavlja da naraste.
Brašno i so se pomešaju, dodaje se kvasac sa mlekom i rastopljenim maslacem. Umesi se meko testo i ostavlja na toplom na nadođe. Testo se razvija preko brašnom posute radne površine i pravi se pravougaona kora koja se deli na tri široke trake.
Za nadev ugrejemo mleko sa šećerom i maslacem . Nakraju dodajemo kokos. Ja sam to pravila odokativno i probavala sve dok mi se ne dopadne. Treba da se dobije lepljiva kaša.
Ohlađenom kašom se mažu trake od testa preklapaju se na dva dela i uvijaju. Peku se na 180 stepeni sve dok ne dobiju zlatnu boju . Po želji se mogu posuti sa još šećera pre pečenja.