Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Šnicle»Krte krmenadle u rerni

Krte krmenadle u rerni

Teodora TonevaTeodora Toneva
Početnik
14670
Krte krmenadle u rerni
Fotografije: Teodora Toneva
1 / 6
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
90 min.
Ukupno
120 min.
Porcije
4
"Osim ako su gosti zakleti vegetarijanci, nećete pogrešiti s ovom večerom"

Potrebni sastojci

  • krmenadle - 1 kg
  • so - 1 kašičica
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • biber po ukusu
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Iskrenite jednu posudu za pečenje is tavite sve začine u nagib koji se napravio zajedno s malo ulja i vode, da se dobije kaša od začina.

Ako su vam krmenadle mnogo masne, možete i da ne stavite ulje. Istucajte krmenadle i počnite da ih valjate u kašu od začina i da ih ređate u posudu za pečenje.

Kad začinite sve krmenadle i poređate, pokrijte posudu folijom i stavite da se peku u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni.

Posle sat vremena sklonite foliju i zapecite dok ne bude gotovo. Mogu da se serviraju s garnirungom po želji.

Recept ima mogućnost da se dopuni pečurkama, koje se poređaju preko krmenadli. To je jedan izuzetno lagan recept sa ukusnim rezultatom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: