Krompir na bugarski način

Sonja StanulovaSonja StanulovaGlavni urednik250113
16/03/2017
"Omiljeni krompir iz Bugarske. Ako volite krompir, ovaj recept će Vam se sigurno svideti, jer je sastavljen od namirnica koje se izuzetno dopunjuju."
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano96 363
  • Pregledi tokom meseca701
  • Pregledi tokom sedmice206
  • Komentarisano1 times
  • Rejting5 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Video recept

Način pripreme

Operite krompir i skuvajte ga u posoljenoj vodi. Kada se ohladi, oljuštite ga i narendajte na krupno. Posolite ga i rasporedite u nauljen i brašnom posut pleh.

Jaja dobro umutite, dok ne udvostruče zapreminu i dodajte rastopljeni maslac. Dodajte i brašno i biber. Pažljivo promešajte i prelijte krompir.

Pospite narendanim kačkavaljem i pecite na 180 stepeni 30 minuta. Kod služenja dodajte kašiku kiselog mleka i kao dodatak servirajte sezonsku salatu.

Rejting

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari (1)

Pošalji
Korisnik#227181
Korisnik#227181
17.02.2019 20:51
Odlicno. Preporuka svaka. Vrlo ukusno, a brzo
2
0