Krompir na bugarski način

Sonja StanulovaSonja Stanulova
Glavni urednik
250
14
75
16/03/2017
"Omiljeni krompir iz Bugarske. Ako volite krompir, ovaj recept će Vam se sigurno svideti, jer je sastavljen od namirnica koje se izuzetno dopunjuju."
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano114 490
  • Pregledi tokom meseca551
  • Pregledi tokom sedmice67
  • Komentarisano1 times
  • Rejting5 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

* merne jedinice
Zapečena Jela

Video recept

Način pripreme

Operite krompir i skuvajte ga u posoljenoj vodi. Kada se ohladi, oljuštite ga i narendajte na krupno. Posolite ga i rasporedite u nauljen i brašnom posut pleh.

Jaja dobro umutite, dok ne udvostruče zapreminu i dodajte rastopljeni maslac. Dodajte i brašno i biber. Pažljivo promešajte i prelijte krompir.

Pospite narendanim kačkavaljem i pecite na 180 stepeni 30 minuta. Kod služenja dodajte kašiku kiselog mleka i kao dodatak servirajte sezonsku salatu.

Rejting

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari (1)

Pošalji
Korisnik#227181
Korisnik#227181
17.02.2019 20:51
Odlicno. Preporuka svaka. Vrlo ukusno, a brzo
2
0