Ljute papričice sa kiselim mlekom i sirom

20/03/2017
"Samo da pitamo, šta ste vi prvo pojeli - paprike ili neverovatni sos?"
Priprema10 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno20 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano538
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4.5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Rascepite paprike po dužini i propržite ih na kratko sa obe stane sa prstohvatom soli. Promešajte kiselo mleko, zgnječeni beli luk i iseckani peršun.

Dodajte mrvljeni sir i ponovo promešajte. Izvadite ljute paprike i stavite u duboki tanjir. Prelijte ih kiselim mlekom.

Vratite tiganj, u kome ste pržili paprike na ringlu. Stavite prstohvat aleve paprike i kada se zaprži prelijte paprike.

Rejting

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar