Način pripreme
Umutite belanca, koja su na sobnoj temperaturi, u sneg.
Postepeno dodajte po malo šećer i vanilu i nastavljajte sa mućenjem, dok ne dobijete čvrstu masu. Dodajte sirće i skrob i dobro ismuksujte na manjim obrtajima miksera.
Dno pleha prekrijte papirom za pečenje. Sipajte smesu u špric i rasporedite je na 6 mesta, tako što napravite krugove prečnika oko 10 cm.
U svaki krug uz pomoć kašike, napravite udubljenje u vidu gnezda, tako što masu gurate od sredine prema krajevima.
Rernu ugrejte na 160 stepeni. Stavite pleh i nakon malo vremena smanjite temperaturu na 140 stepeni. Pecite 1 sat.
Umutite mikserom slatku pavlaku, koju ste dobro ohladili, dok ne dobijete gust krem.
Promešajte kašikom kiselu pavlaku i vanilu i dodajte u slatku pavlaku, a zatim sve dobro promešajte špatulom.
Ispečene puslice napunite kremom od pavlake i ukrasite voćem.