Način pripreme
Jaja umutite sa šećerom, tako da dobijete penu, pa postepeno dodajte kiselo mleko i ulje.
U posebnu posudu prosejte brašno, vanilin šećer, prašak za pecivo i kakao. Promešajte sastojke i postepeno dodajte smesu sa jajima.
Dobijenu smesu sipajte u kartonske čašice. Stavite ih u tepsiju i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 160 stepeni nekih 25 minuta.
Izvadite kolačiće i neka ostanu u kalupima dok se ne ohlade. Nakon toga ih pažljivo izvadite, tako da kalupe okrenete na stranu sa širim otvorom. Svaki kolačić produbite u sredini.
Za krem: Stavite mleko da provri, pa mu dodajte brašno, skrob i šećer, mešajući sve vreme. Kad se smesa zgusne, sklonite sa vatre.
Neka se krem ohladi, a vi s vremena na vreme ga malo promešajte. Kada se ohladi, krem dodajte šlagu u prahu i umutite mikserom.
Dobijenim kremom punite kolačiće i odozgo ih takođe premažite. Umočite ih u kokos i stavite u frižider.