Način pripreme
Prethodno se pripremi ganaš da bi se stegao. Pavlaka se ugreje u mikrotalasnoj i doda joj se čokolada. Ostavi se nekoliko minuta i onda se meša dok se ne dobije homogena smesa. Ostavi se da se potpuno ohladi i stavi se u frižider da se stegne.
Jaja se pomešaju sa šećerom i mute nekoliko minuta mikserom. Doda se meki maslac, a nakon toga i kakao i nastavi se mešanje. Dodaju se brašno i soda, a nakon toga i mleko.
Umuti se do homogene smese, koja se podeli u dve srednje posude za pečenje. Peče se u prethodno zagrejanoj rerni na 190 stepeni oko 30 minuta dok ne bude gotovo.
Ako se ganaš dobro stegao, odvoji se polovina za glazuru, a drugi deo se umuti mikserom u mekani krem. Nakon što se izvade kore, čeka se da se potpuno ohlade.
Stavlja se krem, a druga kora se maže neumućenim ganašem.