Način pripreme
Prvo pripremite krem. Mikserom umutite žumanca sa šećerom u krem. Posebno, u 200 ml hladnog mleka rastvorite 2 kesice pudinga i brašno i promešajte da dobijete glatku smesu.
Dodajte smesu u žumanca i dobro promešajte. Preostalo mleko stavite na vatru da proključa i u njega u tankom mlazu uz neprestano mešanje dodajte smesu sa žumancima i pudingom. Dobićete gust krem, koji ostavite da se potpuno ohladi.
Za to vreme pripremite i ispecite koru. Umutite belanca sa prstohvatom soli u sneg.
Postepeno dodajte šećer, prosejano brašno promešano sa praškom za pecivo, kokosovo brašno i sok od limuna.
Smesu sipajte u tepsiju prečnika 24-26 cm, koju ste obložili papirom za pečenje i pecite u prethodno zagrejanoj rerni oko 20-25 minuta dok ne bude gotovo. U 300 ml toplog mleka rastvorite 2 kašike šećera i prelijte vruću koru, a zatim ostavite koru da se ohladi.
Za to vreme dovršite ohlađeni krem. Umutite meki maslac sa šećerom u prahu i u njega u etapama dodajte malo hladnog krema. Dobićete vazdušast i nežan krem za vaš kolač. Krem premažite preko ohlađene kore i ravnomerno ga rasporedite.
Pospite kolač kokosovim brašnom i narendanom belom čokoladom i ostavite ga u frižideru na nekoliko sati da se krem stegne. Sočan i brz kolač sa neverovatnim kremom!