Paradajz punjen leblebijama

08/05/2017
"Uksuno predjelo za specijalne prilike, za one večeri od kojih stvarno želite da napravite kulinarski praznik "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano396
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo paradajz. Isečemo gornji deo i pažljivo vadimo unutrašnjost u drugu posudu.

Operemo papriku, vadimo semenke i sitno isečemo. Izmrvimo sir. Sitno isečemo i odvojeni unutrašnji deo paradajza. U posudi pomešamo iseckane sastojke i izmrvljeni sir, dodajemo i leblebije.

Pažljivo promešamo, posipamo solju i biberom po ukusu. Sipamo maslinovo ulje i promešamo. Užimamo paradajz i jedan po jedan ih punimo gotovom smesom.

Može da se servira sa čašom belog vina, koje idealno ide uz ovo predjelo.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar