Kruške sa maskarpone sirom i medom

Jelena AndonovJelena AndonovDžedaj93711
11/05/2017
"Ako u raju ne serviraju ove kruške sa maskaropone sirom i medom, dobro ćemo da razmislimo kako da se ponašamo ubuduće "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano205
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • kruške - 2 kom.
  • maslac - 4 kašičice
  • med - 4 kašike
  • krem
  • maskarpone - 200 g
  • tečna pavlaka - 100 ml
  • med - 4 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Kruške oprati i osušiti. Naseći na polovine i iseći tvrdi deo.

U svaku polovinu staviti po 1 kašičicu maslaca i po 1 kašiku meda. Peći u zagrejanoj rerni na 180 stepeni dok ne omekšaju. Izvaditi ih i sačekati da se ohlade.

Umutiti pavlaku i u nju dodati maskarpone.

Pažljivo promešati i preko svake kruške staviti od krema.

Preliti medom i po želji posuti orašastim voćem.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti