bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Svinjetina»Rebarca»Medena rebarca sa pivom

Medena rebarca sa pivom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
2k
1k
Medena rebarca sa pivom
23/09/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
"Kada smo reklo slatka rebarca, imali smo u vidu zaista slatka, najslađa rebarca - sa medom i pivom"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Rebarca se operu, nakon toga se namažu obilno uljem, solju, alevom paprikom i biberom. Stavljaju se u posudu za pečenje.

U odvojenoj posudi u malo vruće vode se razmute dve kašike meda, dodaju se soja sos i pivo. Smesa se sipa u posudu za pečenje.

Svako rebarce se namaže sa malo meda i posipa se bosiljkom, origanom i čubrom, mogu i drugi začini po ukusu.

Peče se u umerenoj rerni, pri čemu je vreme u odnosu na tip rerne.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: