Lazanje sa mlevenim mesom

02/06/2017
"Predstavljamo vam jedan klasičan italijanski recept na bugarski način - bude čak i još ukusniji"
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 331
  • Pregledi tokom meseca23
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Izdinstamo luk dok ne dobije zlatnu boju, dodajemo sitno iseckan beli luk i odmah posle toga mleveno meso. Neprestano mešamo, dok se mleveno meso ne izdinsta i bude u granulicama. Nakon toga dodajemo paradajz pire i lepo promešamo. Dodajemo začine i sitno iseckan peršun.

U pravougaoni kalup ređamo 1/3 kora za lazanje, prethodno pripremljene, odozgo stavljamo 1/2 nadeva, red kora, nadev i opet kore.

Odozgo rendamo kačkavalj i pečemo 30 minuta na 180 stepeni.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar