Jednostavne pohovane tikvice

Jelena AndonovJelena Andonov
Džedaj
937
83
1
175
20/05/2017
"Raskošne hrskave tikvice, koje obavezno treba servirati sa mlečnim sosom sa belim lukom - samo tako su savršene"
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 878
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice oprati i naseći, nakon čega svaku prepoloviti i seći po dužini na parčiće, koji nisu mnogo debeli.

Posoliti ih i, kada puste vodu, iscediti. Svako parče uvaljati u brašno, umućena jaja i ponovo u brašno.

Pržiti na zagrejanom ulju sa obe strane. Za ukus dodati mladi beli luk.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar