Jednostavne pohovane tikvice

Jelena AndonovJelena Andonov
Džedaj
937
114
1
185
Jednostavne pohovane tikvice
Fotografije: Vanya Georgieva
2 / 3
20/05/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Skuvaj30 min.
Ukupno45 min.
Porcije2
"Raskošne hrskave tikvice, koje obavezno treba servirati sa mlečnim sosom sa belim lukom - samo tako su savršene"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice oprati i naseći, nakon čega svaku prepoloviti i seći po dužini na parčiće, koji nisu mnogo debeli.

Posoliti ih i, kada puste vodu, iscediti. Svako parče uvaljati u brašno, umućena jaja i ponovo u brašno.

Pržiti na zagrejanom ulju sa obe strane. Za ukus dodati mladi beli luk.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni: