Način pripreme
Belanca za koru se umute u tvrd sneg, uz postepeno dodavanje šećera. Nakon toga se dodaje brašno i smesa se promeša dobro špatulom u pravcu odozdo na gore.
Smesa se sipa u posudu za pečenje s papirom približnih razmera 20/30 cm i peče se na 180 stepeni bez ventilatora oko 12-13 minuta. Kad je gotova kora odmah se prelije sa 100 ml vrelog mleka i ostavi se da se ohladi.
Krem se priprema kad se mleko stavi da provri. Želatin se potopi u osam kašika vode. Žumanca se umute sa šećerom dok ne pobele. Kada provri, mleko se dodaje žumancima i vraća se na šporet da provri. Odmah se sklanja sa šporeta i dodaje se želatin. Ostavi se da se ohladi.
Pavlaka se umuti u mekani krem i dodaj joj se ohlađen krem od jaja i narendana čokolada. Od početka krem je dosta tečan, ali nakon toga se stegne kao žele.
Krem se nanosi preko kore i ukrašava po želji. Kolač treba da odstoji jednu noć u frižideru, da se stegne krem.