Svinjsko meso i grašak

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73453
23/05/2017
"Lako i veoma ukusno, pripremljeno po našem omiljenom receptu!"
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 363
  • Pregledi tokom meseca31
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 500 g
  • luk - 1 glavica
  • šargarepa - 2 komada
  • grašak - 400 g
  • paradajz - 500 g, u flaši
  • bujon - od mesa
  • so - 2 kašičice
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • biber - 2 kašičice
* merne jedinice

Način pripreme

Isečeno meso se isprži sa lukom i šargarepom.

Stavi se grašak, aleva paprika, biber i paradajz iz flaše ili male tegle kao i bujon od mesa.

DOdaju se 2 šolje vode i ostavi se da provri. Ako je potrebno zatim se doliva još malo vode.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar