Krostata sa slatkom od jagoda

25/06/2017
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj201524
"Vreme je za jedan domaći italijanski kolač sa ukusnim domaćim slatkom - laka ideja za zauzete domaćice"
Priprema20 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno45 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano972
  • Pregledi tokom meseca36
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U činiju sipajte brašno, meki maslac, jaje, šećer i prašak za pecivo. promešajte viljuškom i zamesite testo. Od njega odvojite jednu malu loptu za trake.

Ostalo testo razvijte u koru veličine 24 cm. Koru stavite na dno tepsije, tako da podvijete testo ka unutra i napravite ivicu.

Viljuškom napravite rupice po testu i premažite debelim slojem slatka.
Preko poređajte trake, koje ste napravili od odvojenog razvijenog testa.

Poređajte ih tako da se ukrštaju. Pecite krostatu u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 25 minuta.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar