Pržena riba hek

Jelena AndonovJelena AndonovDžedaj93711
06/06/2017
"Ova riba hek se priprema toliko brzo, da pivo neće imati vremena da se ohladi!"
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano956
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • oslić hek - 6 parčeta
  • majčina dušica - 1 kašičica
  • origano - 1 kašičica
  • biber - 1 kašičica
  • aleva paprika - 1/4 kašičice ljute
  • aleva paprika - 2 kašičice slatke
  • beli luk - 1/2 kašičice u prahu
  • so - po ukusu
  • prezle - 2 kašike, ili brašno
* merne jedinice

Način pripreme

Očišćenu i nasečenu ribu uvaljati u smesu, pripremljenu od svih začina i prezle (brašna).

Zagrejati masnoću na tiganju, uvaljati svako parče ribe hek i stavljati ga da se prži. Gotovu ribu ostaviti da se iscedi na niskoj rešetci, sa ubrusom postavljenim ispod.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar