Pohovana riba hek sa prilogom

04/03/2019
"Pivo od nas, ako nas pozovete sa probamo kako vam je ispao pohovani hek "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano28
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Začinimo ribu solju i biberom. Ostavljamo sa strane i pripremamo smesu za pohovanje.

U posudu razbijemo jaja, dodajemo brašno, pivo, biber i so. Promešamo sve to dobro.

Stavljamo ulje u tiganj i počinjemo da pržimo, potapamo svaki file u smesu za pohovanje sa svih strana. Pržimo sve filete.

Za prilog skuvamo krompir, nakon toga oljuštimo i isečemo na kockice.

Šargarepu i kupus izrendamo.

Dve vrste priloga začinimo uljem, sirćetom i solju.

Na tanjir stavljamo po jedno parče heka i dodajemo po malo od oba priloga.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar