Majonez od tikvice i avokada

28/06/2017
Jelena Andonov
odJelena AndonovDžedaj93011
"Ko je rekao da vegani ne mogu da jedu majonez? Mogu, i pritom je predivan "
Priprema10 min.
Ukupno10 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano842
  • Pregledi tokom meseca46
  • Pregledi tokom desmice15
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvicu staviti u blender i unutra istiskati limun.

Avokado oljuštiti i njega dodati u blender, zajedno sa belim lukom.

Sve umutiti.

Od umućene smese se dobija majonez, koji može da se koristi kao dodatak salatama ili kao predjelo.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar