Jezik u maslacu u rerni

Toni AleksovToni AleksovDžedaj17632
28/06/2017
"Danas ćemo vam pokazati ovaj neverovatni recept za jezik u rerni - delikates, koji budi čula"
Priprema30 min.
Kuvanje100 min.
Ukupno130 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano212
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • teleći jezik - 1 komad, može i pola
  • maslac - 60 g
  • ulje - 3 kašike
  • beli luk - 2 - 3 čena, pasiran
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Jezik očistite i skuvajte sa biberom u zrnu, lovorovim listom i kašikom sirćeta. Skuvani jezik oljuštite i nasecite na kriške.

Poređajte ih u nauljeni pleh i začinite. Maslac i maslinovo ulje ugrejte za kratko, u ulju zapržite beli luk, ali nemojte da pregori.

Prelijte jezik mirisnim uljem, protresite pleh i stavite u rernu da se zapeče.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar