Mlečni koh

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
12/06/2017
"Jedan drugačiji ali veoma ukusan recept za naš omiljeni koh, koji nije težak kao drugi kolači sa šećernim sirupom"
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano6 649
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutite dobro jaja i šećer u vazdušasti krem. Prosejte brašno s praškom za pecivo i dodajte ga u porcijama dok mešate špatulom.

Sipajte smesu u pravougaoni kalup s papirom za pečenje i stavite da se peče u zagrejanoj rerni na 180 stepeni dok ne bude gotovo. Gotov kolač se ostavi da se potpuno ohladi.

Izvadi se iz rerne i ostavi da se potpuno ohladi.

Da biste pripremili sirup, zagrejte sveže mleko sa šećerom i aromama. Mešajte dok s sve ne homogenizuje i ostavite da se blago ohladi.

Prelijte sirupom hladnu koru, ostavite kolač da se potpuno ohladi.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar