Kiš od lisnatog testa

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
1940
2
29/06/2017
"Jedan od najomiljenijih racuskih recepata i u isto vreme recept koji se lako priprema – kiš sa lisnatim testom "
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 841
  • Pregledi tokom meseca77
  • Pregledi tokom sedmice10
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U tepsiju stavite paprir za pečenje i preko njega stavite lisnato testo, tako da na krajevima napravite neku vrstu ivice kao ogradu.

Pecite oko 15 minuta na 180 stepeni.

Stavite preko testa namirnice sledećim redom: izmrvljeni sir, luk, dimljeno meso (šunku), topljeni sir, kukuruz i narendani kačkavalj.

Odozgo sve prelijte jajima i kiselom pavlakom, koje zajedno umutite i sve zatim pecite na 180 stepeni dok ne bude gotovo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar