Italijanska paradajz čorba

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18202
11/07/2017
"U Italiji čak i obična supa izgleda kao kulinarska izjava ljubavi "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 529
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Naseckajte luk i beli luk na sitno, a nakon toga ih pržite u vrelom ulju. Dodajte sitno naseckani paradajz i dinstajte oko 5 minuta.

Sipajte bujon. Posolite, dodajte biber, šećer i ostavite supu da se kuva još 20 minuta.

Stavite začine i ostavite supu u poklopljenoj šerpi još 15 minuta, dok primi arome.

Procedite bujon i dodajte pavlaku. Dodajte skuvani pirinač i dobro promešajte.

Supu poslužite sa krutonima.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar