Poširana jaja u paradajz sosu

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
14/07/2017
"Imate samo 15 minuta da pripremite ovo jelo i ni sekundu više. Da li ćete se snaći?"
Priprema8 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno38 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano525
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U duboki tiganj stavimo masnoću, očišćene ljute paprike i usitnjen luk i zapržimo.

Kad povrće omekša dodajemo usitnjen beli luk, kumin i alevu papriku. Stavljamo paradajz sos i 250 ml vode.

Ostavljamo na ringli oko 15 minuta na umerenoj vatri. Paradajz sos začinjavamo solju i biberom.

Nakon toga isključujemo ringlu, razbijamo jaja i stavljamo poklopac, dok jaja ne budu gotova.

U tanjir stavljamo jaje, pazeći da ostane celo i stavljamo malo paradajz sosa. Odozgo stavljamo namrvljen sir i posipamo sitno iseckanim peršunom.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar