Salata od peršuna sa paradajzom i bulgurom

31/07/2017
"Toliko sveža i neobična, da će vam se odmah dopasti "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano388
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Bulgur se stavlja u posudu i preliva vrelom vodom. Ostavlja se da nabubri 15 minuta. Sitno isečemo paradajz, peršun, mentu i luk i sve to se stavlja u drugu posudu.

Posoli se i začini biberom i cimetom. Dobro se promeša. Bulgur se ocedi i pomeša sa ostalim sastojcima.

Na kraju se dodaje sok od limuna i maslinovo ulje. Sve se dobro promeša.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar