Pileće džigerice sa pečurkama i fusilima iz rerne

06/08/2017
"Aromatično jelo, kojem je potrebno samo desetak minuta u rerni Probajte i podelite sa prijateljima "
Priprema20 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno30 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano238
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće džigerice - 500 g
  • luk - 1 glavica
  • pečurke - 250 g
  • paradajz - 3 - 4 komada, iz konzerve
  • so
  • biber
  • fusili - 400 g
  • kačkavalj - 100 g
  • jaja - 2 komada
* merne jedinice

Način pripreme

Propržite džigerice u 2-3 supene kašike ulja. U njih dodajte luk i pečurke, isečene na polumesc.

Kad se proprži i promeni boju, dodajte izgnječen i oljušten paradajz.

Dodajte začine po ukusu i skinite sa vatre. Skuvajte fusile, ocedite i ostavite da se ohlade.

Dodajte umućena jaja i so po ukusu. Fusile sipajte u namazan pleh. U sredinu sipajte džigerice i pospite kačkavaljem.

Jelo pecite na 200 stepeni desetak minuta.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti