Domaći kjopoolu

12/08/2017
"Zavodnički ukus i miris, u kojem će i vaši gosti uživati!"
Priprema20 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 443
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ispecite patlidžan i paprike i stavite ih u šerpu sa poklopcem da se dinstaju. Nakon toga se oljušte.

Izgnječe se u velikom drvenom avanu, ali sada možete koristit multipraktik ili blender, kao i običnu spravu za mlevenje mesa.

Dodajte oljušten i izrendan paradajz, beli luk, izgnjećen sa solju i sve promešajte drvenom kašikom.

Domaći kjopoolu začinite uljem, sirćetom i solju. Ponovo promešajte i servirajte ukrašen peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar