Pečeni krompir sa prezlama na francuski način

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
2k
40
245
18/08/2017
"Francuzi su neverovatni ljudi - uspevaju da najobičniji pečeni krompir pretvore u delikates "
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano19 661
  • Pregledi tokom meseca117
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • krompir - 1.5 kg
  • brašno - 150 g
  • prezle - 5 kašika
  • so - ½ kašičice
  • biber - ½ kašičice
  • ulje - 6 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Za ovaj recept potreban vam je sitan krompir. Oljuštite ga, a ako je mlad, samo ga dobro očistite četkom.

Krompir rasecite skoro do kraja na kriške oko pola centimetra.

Pospite so i biber i nakon toga ih pospite prezlama.

Poređajte krompir u nauljeni pleh i pecite ih na 220 stepeni oko pola sata.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar