Škampi iz tiganja

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
18/08/2017
"Iz kuhinje se širi magičan miris morskih plodova, a u frižideru se hladi vino - sigurno se nalazimo u Raju "
Priprema15 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno25 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano833
  • Pregledi tokom meseca67
  • Pregledi tokom sedmice23
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo škampe i stavljamo u dobro ugrejan tiganj, u kome smo prethodno rastopili maslac.

Posipamo izgnječenim belim lukom ili sitno iseckan, i mešamo oko 10-15 minuta maksimum.

Škampi se pripremaju veoma brzo, nakon sedam minuta ih možete skinuti sa ringle, da dobro upiju beli luk.

Ja ih mešam malo više. Posipaju se iseckanom mirođijom.

Servira se sa čašom Šardonea!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar