Način pripreme
U posudi umutite jaje, dodajte kondenzovano mleko, sodu bikarbonu, rastvorenu u malo sirćeta i promešajte. U etapama dodajte brašno i umesite meko testo koje se ne lepi po rukama.
Podelite testo na 11 jednakih delova i napravite loptice. Svaku loptu razvijte u koru na radnoj površini koja je obilno posuta brašnom na veličinu tiganja u kome ćete peći kore (oko 22 cm).
Kore pecite jednu po jednu u zagrejanom tiganju sa obe strane kao palačinke. Od gotovih kora, jednu odvojite na stranu, a ostale umotajte u krpu, da budu mekane.
Umutite pavlaku sa šećerom u krem. U odgovarajuću posudu stavljajte kore i krem, ređajući tortu i na kraju završite kremom.
U blenderu smrvite odvojenu koru i mrvicama oblepite tortu sa strane. Odozgo premažite umućenim džemom, ukrasite svežim malinama i pospite mrvicama. Stavite tortu u frižider na oko 12 sati pre serviranja.