Rolat Stefani u kalupu za tortu

31/08/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4249
"Potraga za tortom koja se servira sa pivom završila se uspešno! Predstavljamo vam tortu rolat Stefani "
Priprema15 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno65 min.
Porcije9
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano530
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite luk na veoma sitno i dodajte ga u mleveno meso. Stavite jaje, so, biber i zamesite mleveno meso. Ostavite ga da odstoji 30 minuta. U kalup za tortu rasporedite polovinu mlevenog mesa.

Poređajte kuvana jaja isečena na pola ili na parčiće. Popunite prazna mesta kiselim krastavčićima isečenim na sitno.

Prekrijte preostalim mlevenim mesom i blago pritisnite. Pecite na 200 stepeni oko 30 minuta. Izvadite, narendajte kačkavalj i poređajte šaragarepe.

Smanjite rernu na 180 stepeni i vratite jelo na još 15 minuta. Čim se kalup blago ohladi oslobodite meso iz njega.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar