Način pripreme
Šećeru dodajte 200 ml vode i stavite da provri na ringli dok se ne dobije šećerni sirup.
Umutite slatku pavlaku u gust krem pomoću miksera. Umutite i tečnu pavlaku u vazdušast krem.
Pomešajte dva krema i mešajte dok ne postanu homogeni. Rastvorite jedan paketić želatina sa hladnom vodom. Nakon što želatin nabubri, zagrejte ga na vodenoj pari, ali ne da provri. Dodajte želatin u krem od pavlake.
Stavite jednu koru u odgovarajući tanjir. Sirupirajte blago šećernim sirupom. Namažite obilno kremom. Pospite šumskim voćem.
Stavite drugu koru i radite na isti način dok se ne istroše sastojci. Odozgo završite kremom. Zagladite krem sa svih strana i oblikujte tortu.
Pospite sopljašnji deo torte čokoladnim mrvicama.
Garnirajte sočnim šumskim voćem. Prelijte topingom od šumskog voća, a skroz odozgo rastvorenim želatinom, pripremljen na način prethodno opisan. Ohladite 4-5 sati pre konzumacije.