Plavi patlidžan na francuski način

Jelena AndonovJelena AndonovDžedaj93711
14/09/2017
"Plavi patlidžan, ali ne bilo kakav, već na francuski način Jelo koje treba da se proba "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano11 916
  • Pregledi tokom meseca1634
  • Pregledi tokom sedmice105
  • Rejting4.7 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Plavi patlidžan naseći na kriške, pa ih pobiberiti. Staviti ih u nauljenu tavu, pa ih preliti preostalim maslinovim uljem.

Peći ih 5 minuta, u prethodno zagrejanoj rerni na 150 stepeni. Preko plavog patlidžana staviti paradajz.

Začine usitniti i sjediniti sa parmezanom, pa posuti smesu preko paradajza. Mocarelu naseći na kružiće.

Staviti je odozgo, pa peći još 15 minuta na 200 stepeni.

Rejting

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar