Babina riblja čorba - lek za mamurluk

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
17/09/2017
"Jedi babino riblju čorbicu, da te ne boli glavica "
Priprema15 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano475
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

"Jedi babino riblju čorbicu, da te ne boli glavica"

Krompir se opere, oljušti i iseče na sitne kocke. Luk se iseče na krupne parčiće, a šargarepa i celer se iseku na male kocke.

U veliku posudu se stavi meso šarana, prethodno odvojeno od kostiju, krompir, šargarepa, luk, lovorovi listovi, so i preliju se vodom. Kuva se oko 30-40 minuta na umerenoj ringli.

Dodaju se rezanci i oljušten i iseckan na sitno paradajz. Kuva se još desetak minuta.

Na kraju se sklanja sa ringle, dodaje se maslac i ljuta aleva paprika, sitno isečen peršun i sveži selen, naseckan čen belog luka, so i biber po ukusu i servira se ukrašena kriškama limuna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar