Način pripreme
Prvi krem: Odvojite žumanca od belanaca. Umutite belanca u sneg i zatim dodajte žumanca i nastavite da mutite. Dodajte i ostale sastojke za prvi krem i mešajte dok ne dobijete homogenu smesu. Ostavite krem na stranu.
Drugi krem: Od ukupne količine mleka odvojite 1 šolju i u njemu rastvorite tri kesice pudinga i šećer. Preostalo mleko sipajte u šepu i zarejte na ringli. Kada proključa, sklonite sa vatre i sipajte rastvoreni puding. Promešajte i vratite na ringlu.
Mešajte dok se u potpunosti ne zgusne, sve dok krem ne počne da se odvaja od dna i zidova posude dok mešate. Ostavite ga da se malo ohladi.
Kore podelite na tri mesta po 4 kore. Uzmite jednu koru i dobro je premažite prvim kremom, preko stavite drugu koru i nju premažite prvim kremom, a isti postupak ponovite i sa trećom korom. Preko treće kore, koju ste premazali prvim kremom, stavite četvrtu.
Sada na duži kraj kore u jedan kraj kore stavite drugi krem (kao kad mažemo kada pravimo rolat). Uvijte pažljivo u rolat i stavite u nauljanu tepsiju. Isti postupak ponovite i sa druga dva rolata.
Dobijene rolate premažite preko sa prvim kremom, ako vam je ostao, ako nije, onda ih premažite uljem. Pecite ih u zagrejanoj rerni na 180 stepeni, dok ne porumene. Kada se ispeku, ostavite slatku pitu sa kremom da se ohladi i dobro stegne, najmanje 1 - 2 sata.