Laka lenja ljutenica

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
21/09/2017
"Zima ide, a vi imate dovoljno vremena da napravite makar jedunu turu ove lake i lenje ljutenice!"
Priprema60 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno80 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 485
  • Pregledi tokom meseca24
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Papiku očistite, ispecite i oljuštite. Sameljite ih i dobijeno pire pomešajte sa paradajz pireom, šećerom i solju.

Zagrejte ulje i postepeno ga dolivajte, mešajući sve vreme.

Na kraju lenju ljutenicu začinite isitnjenim belim lukom i sitno iseckanim peršunom. Napunite tegle, zatvorite i sterilišite 20 minuta.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar