Način pripreme
Mikserom umutite jaja sa šećerom i sa 1 kašikom kuvane kafe. Dodajte brašno, kakao, esenciju ruma i prašak za pecivo.
Mešajte dok ne dobijete glatku smesu kao za testo za kolač. Sipajte u široku tepsiju preko papira za pečenje i pecite oko 15 minuta na 180 stepeni.
Izvadite i skinite hartiju. Čašom prečnika 5 cm vadite kolutiće.
Napravite krem od limuna sa skrobom, prema uputstvu. Dva po dva kolača zalepite kremom. Preostalim kremom namažite sa strane, pa uvaljajte u kokos.
Maslac i čokoladu otopite na pari i dobro pomešajte. Dobijenom čokoladnom glazurom kolače prelijte samo odozgo i ostavite ih na hladno mesto nekoliko sati.
Ostatke od isečene korice poređajte u čaše. Malo ih natopite sokom od kompota i preostalim kremom. Ukrasite otopljenom čokoladom ili nečim drugim, po vašem izboru.