Način pripreme
Od jaja, svežeg mleka, ulja, soli i brašna napravite običnu smesu za palačinke. Ispecite palačinke u namazanom tiganju.
U zavisnosti od veličine tiganja i debljine palačinaka, dobićete minimum 2 komada.
Svaku namažite majonezom, pospite kiselim krastavićem, isečenim na kockice, kukuruzom, sitno iseckanim pilećim mesom, topljenim sirom i kačkavaljem.
Uvijte dva kraja palačinaka (da ne izađe nadev) i uvijte u rolat.
Uvijene palačinke stavite u namazan pleh. Prelijte sa malo pavlake za kuvanje, pospite rendanim kačkavaljem i pecite u prethodno ugrejanoj rerni.
Možete koristiti ostatak od pečenog pileta, pilećih šnicli - prosto ih sitno iseckajte
Servirano ovako je ukusno toplo predjelo. Ako odlučite da dodate salatu - paradajz, krastavci ili zelena - imaćete glavno jelo.