Domaća pica sa kobasicom

29/09/2017
"Kad se svi nestrpljivo poređaju oko stola, znači da se u rerni peče domaća pica sa kobasicom "
Priprema40 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano641
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U posudi zamesimo testo od brašna, jajeta, svežeg mleka, kiselog mleka, kvasca, maslinovog ulja i sode za hleb.

Ostavimo testo na toplom da nadođe.

Podelimo ga na lopte jednake veličine i razvučemo na tanke pogačice preko radne površine, kao osnova za picu.

Stavljamo razvijene osnove u pleh, obložen papirom za pečenje.

Namažemo ih paradajz pireom i po ukusu posipamo majčinom dušicom i origanom.

Odozgo poređamo kobasice, pokrivamo rendanim kačkavaljem.

Očistimo i tanko isečemo pečurke i takođe ih poređamo preko pice.

Pečemo na 200 stepeni 20 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar