Svinjetina sa prazilukom, krompirom i majonezom iz rerne

08/10/2017
"Da li je tajna sočne svinjetine sakrivena u majonezu? Pa, probajte pa ćete videti "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano413
  • Pregledi tokom meseca21
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite i isecite svinjsko meso na sitne kockice. Začinite biberom, kuminom i solju po ukusu. Praziluk sitno isecite i začinite sa malo soli i bibera.

Krompir oljuštite, operite i isecite na krugove, začinite i njih sa malo soli.

U namazan pleh prvo poređajte meso, preko njega stavite praziluk, nakon toga krompir, ponovo praziluk i završite krompirom.

Odozgo obilno namažite majonezom. Stavite u prethodno ugrejanu rernu na 180-200 stepeni i pecite dok ne bude gotovo /oko 60 minuta/.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar