Domaći hleb sa nadevom

Domaći hleb sa nadevom
Fotografije: Vanya Stoicheva
1 / 2
13/10/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Skuvaj30 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
"Ako se iz kuhinje širi neodoljiv miris toplog hleba i još nečeg, znači da se u rerni peče domaći hleb sa nadevom"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sipamo brašno u pleh, napravimo udubljenje u koje razbijamo jaje, stavljamo kiselo mleko i so.

Rastvorimo kvasac u mlakoj vodi sa prstohvatom šećera.

Za nadev propržimo kobasicu sa malo ulja, ispžimo paprike i dodajemo paradajz. Ostavljamo da ispari sos.

Testo narasta 20 minuta, oblikujemo pogaču i u nju stavljamo nadev. Pečemo dok ne dobije zlatnu boju na 190-200 stepeni.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni: