Svinjetina sa zelenim paradajzom, krompirom i lukom

Toni AleksovToni AleksovDžedaj19112
24/10/2017
"Tako ukusno jelo se obavezno sipa u velike tanjire, jer nam nikad nije dosta "
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano207
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjetina - 800 g
  • crni luk - 2 glavice
  • paradajz - 12 komada, zeleni
  • krompir - 8 komada
  • mast - 3 - 4 kašike
  • aleva paprika - 1 kašika
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Operite meso i nesecite ga na zalogaje. Luk naseckajte sitno. U šerpu stavite mast i dodajte meso i luk. Posolite po ukusu i dinstajte na tihoj vatri. Kada luk omekša, dodajte oljušten i nasečen krompir, zeleni paradajz, biber i alevu papriku.

Prelijte jelo toplom vodom i ostavite ga da se kuva na tihoj vatri dok ne bude gotovo. Poslužite jelo uz seckani svež peršun.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar