Način pripreme
U posudi pomešajte suve sastojke. U drugoj posudi umutite jaja, ulje i jogurt. Dodajte ih u suvu smesu i promešajte. Na kraju dodajte toplu kafu i promešajte. Podelite smesu na dva jednaka dela.
Ispecite dve kore u kalupu 24 cm. Ostavite da se ohlade. Pripremite puding prema uputstvu na pakovanju. Dodajte umućenu pavlaku i eurokrem. Dodajte želatin prema uputstvu na pakovanju i promešajte. U šerpu sipajte 2/3 od mleka sa šećerom.
U preostalom rastvorite puding i dodajte u toplo mleko. Mešajte dok se ne zgusne. Ostavite da se ohladi. U odgovarajući tanjir stavite obruč. Stavite jednu koru i sipajte roze krem.
Preko njega poređajte male krosane. Prelijte čokoladnim kremom i stavite drugu koru. Ostavite u frižideru na jednu noć. Sledećeg dana skinite obruč i ukrasite tortu po želji.