Način pripreme
Umutite jaja sa šećerom. Dodajte im brašno i dobro promešajte. Postavite posudu za pečenje (od rerne) papirom za pečenje. Sipajte smesu i pecite na 180 stepeni oko 20 minuta (nemojte da je prepečete).
Izvadite je iz rerne i ostavite da se ohladi.
Umutite pavlaku sa šećerom i dodajte želatin (napravljen prema uputstvu).
Isecite koru na kocke i stavite je u pavlaku. Pažljivo promešajte.
Oljuštite i isecite pomorandžu na krugove. Poređajte po dnu i zidovima u kalup od 26 cm. Sipajte jednu trećinu kore sa pavlakom. Poređajte krugove banana.
SIpajte drugi deo kore i pospite kockama ananasa. Završite poslednjim delom kore s pavlakom. Ostavite tortu u frižideru bar na 3-4 sata, najbolje tokom jedne noći.
Nakon što se već stegla, okrenite je u tanjir za serviranje.