Čizkejk sa bundevom i urmama

14/11/2017
"Šta god pravili nemojte ga jesti - ovo ukusno jelo nećemo podeliti ni sa kim "
Priprema30 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno45 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano527
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Orašaste plodove u urme rasporedite u kalup za tortu prečnika 24 cm, sa dnom koje se skida.

Bundevu skivajte i ocedite.

Ispasirajte sve sastojke za krem, sipajte preko osnove i zapecite da se šećer karamelizuje. Ostavite da se ohladi.

Čokoladni krem pripremite na isti način. Namažite preko hladne kore i stavite u zamrzivač na 2-3 sata da se stegne.

Izvadite, isecite, ukrasite voćem i kokosovim brašnom po želji i servirajte.

Napomena: Ako želite da zasladite nečim drugim umeso šećerom, možete propustit fazu pečenja.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar