Fotografije: Albena Asenova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
"Jedinstveno ukusna i super vitaminska jesenja salata, koju ćemo svi jesti sa zadovoljstvom"
- cvekla - 1 glavica
- šargarepa - 4 komada
- repa - 1 bela, ne velika
- paškanat - 2 komada
- sirće - vinsko, po ukusu
- ulje - može i šarlan (nerafinisano suncokretovo ulje)
- so - 1 ravna kašičica ili po ukusu
- šećer - 2 prstohvata
- peršun - 1/2 vezice
* merne jediniceNačin pripreme
Očistite povrće i oljuštite ga. Narendajte svako u odvojenu posudu. Na kraju ih pažljivo pomešajte u veliku posudu.
Umutite sirće, maslinovo ulje, so i šećer i prelijte salatu. Blago promešajte i raspodelite u tanjire ukrašavajući sa malo peršuna.
Facebook
Omiljeno
Pinterest