Pržena teleća džigerica

15/12/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4496
"Savršeno meze za pivo i za vino - aromatična pržena teleća džigerica "
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano7 378
  • Pregledi tokom meseca451
  • Pregledi tokom desmice63
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite džigericu na kriške debljine oko 1 cm, nakon toga posolite.

Uvaljajte isečenu džigericu u brašno i ispržite u zagrejanom maslacu.

Servirajte sa grančicama peršuna.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar