Pržena teleća džigerica

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
15/12/2017
"Savršeno meze za pivo i za vino - aromatična pržena teleća džigerica "
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano13 012
  • Pregledi tokom meseca184
  • Pregledi tokom sedmice36
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite džigericu na kriške debljine oko 1 cm, nakon toga posolite.

Uvaljajte isečenu džigericu u brašno i ispržite u zagrejanom maslacu.

Servirajte sa grančicama peršuna.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar